Om Kori

Vi som skriver på den här sidan arbetar dagligen med inredning. Vi är inredare och vi arbetar inom både homestyling och med att hjälpa företag, butiker och restauranger att hitta rätt i din inredning. Vi vet vad som fungerar och vi äger en förmåga att se lösningar där andra ser problem. Det som är utmärkande för oss är att vi är modiga: vi vågar testa nya saker och lösningar, och vi vågar misslyckas. Vad spelar det för roll om det blir fel? Man kan alltid korrigera dessa misstag till det bättre.

Det är den tankegången vi vill ge våra läsare. Utöver givna tips om trender, om möbler, om färgsättning, om möblemang och snygga inslag i inredningen så ska vi ge mod till dig som läser. Du ska våga förändra. Du ska känna att det är okej att misslyckas och du ska känna att ditt hem befinner sig i en ständig rörelse. Slentrian är en fiende inom inredning: man måste röra sig framåt och testa nya saker. Det modet ska vi ge dig.

Målet är att skapa en trivsam sida där högt och lågt får dela utrymme och där vi hela tiden försöker inspirera dig som läsare. Du ska läsa en text och känna att du vill implementera de tips som gavs i den i din egen vardag. Känner du så – ja, då har vi lyckats. Vi är ute på en mission i inredningens och designens tecken. Välkommen!