Kategorier
Inredning

Golvslipning och lackning i Stockholm

Slipa dina golv, och ge sedan rätt behandling. Vilken typ av ytbehandling som passar bäst till vilket träslag vet din expert på golvslipning i Stockholm.

Golvslipning är en metod som gör att dina trägolv håller längre, och ser snyggare ut på kuppen. Med en som är expert på att slipa golv i Stockholm så kan du vara säker på att förarbetet blir noggrant utfört. Det är dock inte slutstationen. Ditt trägolv behöver också ytbehandlas för att hålla så länge som möjligt.

Men hur vet man vilken ytbehandling som passar till vilket golv? Din expert på golvslipning har såklart koll på det också. Det finns många olika typer av ytbehandling, till exempel lack, olja och hårdvax. Valet beror helt på vilket slutresultat som önskas. Många gånger så handlar det också om smak och tycke.

Golvlack efter golvslipning

Golvlack är ett av de bästa alternativen för ytbehandling. Det finns få behandlingar som är så effektiva som golvlack. Det gör golvet slitstarkt och tåligt. Det gör att det går bra att ha trägolv till och med i livliga hem där det ofta tappas saker på golvet. Golvet är lätt att städa och hålla efter. Man skulle kunna säga att det är ett perfekt val för en livsglad familj.

Golvlack passar på nästan alla golv. Det fungerar också i trappor. Det är bra på golv som används som passage, och som behöver en extra slitstark yta. Med lite finare trägolv så kan det dock vara bra att höra efter med en expert ifall hårdvax är ett bättre alternativ.