Kategorier
Måleri

Målare i Göteborg – för ett färgstarkare liv

Ska du måla vitt eller vill du ta ut svängarna lite mer? Vad är inne just nu? Fråga gärna din målare i Göteborg om du vill ha tips på färgsättning för hemmet.

Visst är det härligt med färg? Färgstarka kläder och interiörer gör en glad. Enligt en del kan faktiskt olika kulörer också påverka vår sinnesstämning. Om man vill vara aktiv och produktiv på jobbet så kan man med fördel klä sig i rött.

Att ha röda väggar i sovrummet är däremot inte att rekommendera, åtminstone inte om man tänker sig att använda det främst till ro, sömn och vila. Då passar det bättre med blått eller grönt som sägs ge just en lugnande effekt. Och om du vill främja aptiten ska du måla köket och matplatsen i gult eller orange.

Målaren vet vad som är inne

Huruvida det finns någon målare i Göteborg som förespråkar val av kulör för att påverka sinnet ska vi låta vara osagt. Däremot så har de flesta målare i staden mycket bra koll på vilka trender som gäller. Så om du vill ha det modernt hemma så kan du med fördel be en målare om tips.

Många är dock lite fega vad gäller att sätta färg på hemmet. De väljer vitt, ljusgrått eller någon annan väldigt mild nyans. Detta görs förstås med tanken att man inte tröttnar lika fort på en neutral färg. Men fler borde våga lite mer. Man måste ju inte välja starka färger i hela bostaden bara för det. Men i något rum kunde man gott ta ut svängarna lite mera.

Hitta mer info kring en målare, gå till denna sida: målarengöteborg.nu