Kategorier
Design

Homestyling Stockholm – sälj med vinst

Marknaden för bostäder i Stockholm har under ett 20-tal år varit i det närmaste extrem. Det finns hur många exempel som helst på personer som gjort en så kallad bostadskarriär: man har köpt och sålt i rätt läge och genom detta också kunnat fylla på rejält i den egna pensionskassan. Kombinationen av få bostäder och stor inflytt har varit bakomliggande denna utveckling.

Men, nu har någonting hänt. Borden har bytt plats och idag så är det inte längre säljarens marknad – numera är det köparen som dikterar villkoren. Det går inte längre att kallt räkna med att sälja en bostad i Stockholm med stor vinst. Faktum är att man i dessa oroliga tiden inte längre kan räkna ens med att sälja med vinst överhuvudtaget – givet då när man köpte förstås. Vad göra? Kan man sälja bostaden med vinst eller måste man vänta?

Att exempelvis välja homestyling i Stockholm är ett av de mest prisvärda sätt att få igång en budgivning. Det går fortfarande att göra pengar och det går fortfarande att få igång köparens intresse. Skillnaden är att köpare idag är mer kräsna. Homestyling i Stockholm blir tilltalande även för den mest kräsne personen.

Fördelar med homestyling i Stockholm

Vad är då homestyling i Stockholm? Enklast är att förklara tjänsten som ett sätt att förändra din bostad till det bättre. Du kanske har gamla möbler, personliga tavlor, en massa böcker och textilier som ligger och skräpar. Saker du älskar – men som få köpare uppskattar.

En homestylist i Stockholm gör helt enkelt om din bostad genom att ta med designmöbler, snygg inredning och en massa spännande detaljer som fångar köparens intresse. Det handlar om att 1) plocka fram det bästa ur din bostad genom ny inredning och B) egga potentiella köpares fantasi. De ska känna att de vill flytta in i bostaden så fort de ser bilderna på Hemnet. Om det fungerar? Att de flesta mäklare i Stockholm numera använder sig av homestyling säger en hel del, eller hur?

Mer information om homestyling kan du hitta på: https://www.homestylingstockholm.nu/